Prev

Tavoitteet

Yksilönvapaudet

Maanomistajan tulee saada rakentaa vapaasti tontilleen kunhan ei aiheuta haittaa muille

Next
Your browser does not seem to support JavaScript canvas so you are missing a neat pie chart here. Might consider updating your browser and/or enabling JavaScript.
Approval

100.00%

Answers: 5 ( 83.33% )

Asuntojen hinnat ylittävät rakentamiskustannukset monissa kaupungeissa. Mielestämme ensisijaisena syynä tähän on rakennusoikeuden liian tiukka sääntely. Kantamme on, että maanomistajan tulee saada rakentaa tontilleen vapaasti, kunhan hän ei aiheuta kohtuutonta haittaa muille. Mikäli ihmiset haluavat varmistaa, että heidän naapuriinsa rakennetaan vain tietyntyyppisiä rakennuksia, he voivat esimerkiksi ostaa yhdessä maa-alueen ja jälleenmyydä siitä tontteja, joihin he ovat liittänet sopimuksella tietynlaisen rakennusoikeuden.

Approval
Yes ( 5 ): No ( 0 ):
"Pitaa tasmentaa. Vaitetta ei tehda ilman kaavoitus kannaottoa ja ilman kaavoitusta ei voi rakentaa infraa. Vaite hieman lapsellinen."
"Totta kai. Muun väittäminen olis jälleen yksityisen omistusoikeuden kiistämistä eli sitä kuuluisaa kommunismia ja tuon haitankin määrittämisessä pitää olla tarkkana esim. pelkkä naapureille aiheutuva maisemahaitta ei pitäisi olla riittävää syy kieltää rakentamista omalle maalle"
Created by jln Last edit: by jln