26, tällä hetkellä työskentelen kaupassa, jussi.laakso@gmail.com, naimaton, kannatan klassista liberalismia
Edistyspuolueen puoluekokous 2014
# Question Laakso
1 Muutosehdotukset puolueohjelmaan
1.1 Lisäys: Kannatus Nato-jäsenyydelle Yes
  Siihenhän turvallisuuspoliittinen tilanne on ajautunut. Se ei ole hyvä asia mutta se on tosiasia. Puolueettomuuspolitiikalle ei ole enää tilaa ja puolen valinta ei vaikeaa.
1.2 Lisäys: Ruotsin kieleltä pois virallisen kielen asema No
  Jos Suomen valtio perustettais nyt niin en kannatais ruotsin ottamista viralliseksi kieleksi mutta kun se on sitä koko itsenäisyyden ajan ollut niin poistaminen tässä vaiheessa olis niin suuri keskisormen näyttö ruotsinkieliselle kansanosalle ettei sellaista vaan saa tehdä.
1.3 Lisäys: Steriloimisen alaikärajan laskeminen Yes
  Täysikä on täysikä ja tällä hetkellä se on 18. Kummallinen laki ettei täysikäiselläkään ole oikeutta päättää omasta kehostaan ja elämästään.
1.4 Muutos: Maanomistusvero No
  Ei kai sitä hulluutta vastaan enää tarvita edes perusteluja. Oli,meni, uppos ja helvetin syvälle ja siellä pysyy ja hyvä niin.
1.5 Muutos: Autoilu Yes
  Autovero korvattava tienkäyttömaksulla joiden perimisessä julkinen valta ei kuitenkaan saa loukata yksityisyyttä.
1.6 Muutos: Alkoholiverotus Yes
  Alkoholivero pois.
1.7 Muutos: Arvonlisävero
  Mikäs tää ehdotus nyt sitten olikaan? En enää ees muista mutta itse kannatan joko alv:n poistamista kokonaan tai sitten kaikkien muiden verojen poistamista kokonaan. Nykyinen moninkertainen ryöstöverotus on lopetettava.
1.8 Muutos: Sosiaaliturvatili No
  Ihan turhaa holhoamista koska jokainen voi halutessaan itsekkin avata mieleisensä tilin johonkin pankkiin + esitetty malli sisältää valtavia kannustinloukkuja esim. pitkäaikaistyöttömien osalta.
1.9 Poisto: Poistetaan perustulon kannatus No
  Sehän ois hyvin hölmöä koska jokainen sen kanssa tekemisissä ollut kyllä tietää millainen byrokraattinen helvetti nykyinen sos.turvasysteemi on.
2 Varjobudjetti
2.1 Edistyspuoleelle tulisi hyväksyä oheinen varjobudjetti No
  Suunnatonta roskaa alusta loppuun.