Prev

Liberalismiin liittyvät

EU:n pitää rajoittaa maahanmuuttoa kehitysmaista nykyistä enemmän

Next
Your browser does not seem to support JavaScript canvas so you are missing a neat pie chart here. Might consider updating your browser and/or enabling JavaScript.
Approval

7.14%

Answers: 14 ( 87.50% )
Approval
Yes ( 1 ): No ( 13 ):
"Liikkumisvapaus on perustavanlaatuinen ihmisoikeus. Sen estäminen on kommunismia. Ks. Berliinin muuri. Maahanmuuttajia tulkoon Suomeen vaikka miljoonia, mutta kenellekään ei pidä antaa pakolaisen statuksella subjektiivista oikeutta saada ilmaista toimeentuloa, asuntoa, terveydenhoitoa ja koulutusta suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Suomeen 90-luvun alussa tulleet kymmenentuhatta somalia olivat asuneet vuosikausia turvallisesti Venäjällä, mutta päättivät huvikseen tulla Suomeen ilmaisen rahan perässä. Tällaista suomalaisten veronmaksajien lypsämistä pitää vähentää, ei lisätä. "
"Miksi ihmeessä pitäisi? Ei sieltä mitään vapaamatkustajia tulisi, vaan koulutettua kunnon väkeä."
" Sama perustelu pätee tähänkin."
"Miksi kehitysmaat olisivat tässä jotenkin erityinen oma kategoriansa? Siksi että niistä muuttaa köyhiä siirtolaisia? No mutta tämähän on vain entistäkin suurempi syy auttaa juuri näitä köyhiä. Ainoa syy pelätä tällaista maahanmuuttoa ovat hyvinvointiyhteiskunnan lisääntyvät kustannukset, mutta minähän en tietysti kannata hyvinvointiyhteiskuntaa."
Created by jln Last edit: by jln