Prev

Liberalismiin liittyvät

EU:n huumelainsäädäntöä pitää tiukentaa

Next
Your browser does not seem to support JavaScript canvas so you are missing a neat pie chart here. Might consider updating your browser and/or enabling JavaScript.
Approval

7.14%

Answers: 14 ( 87.50% )
Approval
Yes ( 1 ): No ( 13 ):
"Kaikki huumeet pitää laillistaa. On ihmisten oma asia, mitä nautintoaineita haluavat käyttää. Heroiini oli Suomessa laillista 50-luvulle asti, ongelmia ei ollut juuri lainkaan. Laillistaminen alentaa hintoja ja siten vähentää oheisrikollisuutta ja prostituutiota: narkomaanit eivät joudu myymään itseään tai varastamaan omaisuutta tai tekemään palkkamurhia saadakseen rahaa, jos aineet maksavat pari euroa per käyttökerta nykyisen n. sadan euron hintaisen heroiini- tai kokaiinikäyttökerran sijasta. "
"Hyvä näin, kannabiksen kotikäyttö/kasvatus voitaisiin ehkä dekriminalisoida."
" Ennemminkin lieventää sivullisille vaarattomien huumeiden osalta. Mieluiten kuitenkin jätettävä kansalliselle tai jopa sitä alemmalle tasolle päätettäväksi."
"Huumesodasta koituu nykyäänkin jo paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Paremminkin huumeet tulisi vapauttaa, niin ettei ihmisiä turhaan rangaistaisi teoista jotka vahingoittavat vain heitä itseään, eikä resursseja tuhlattaisi huumesotaan, joka vain pahentaa yhteiskunnallistakin ongelmaa."
Created by jln Last edit: by jln