Prev

Muut

Suomen pitää erota EU:sta

Next
Your browser does not seem to support JavaScript canvas so you are missing a neat pie chart here. Might consider updating your browser and/or enabling JavaScript.
Approval

38.46%

Answers: 13 ( 81.25% )
Approval
Yes ( 5 ): Abstain(with comments): No ( 8 ):
"Suomen pitäisi välittömästi erota EU:sta. Suomen ei olisi pitänyt alun perinkään liittyä EU:n jäseneksi. EU on täysin turha keskusjohtoinen sosialistinen byrokraattinen imperiumi. EU rajoittaa vapaata markkinataloutta tullimuureillaan, maatalous- ym. tukiaisillaan, direktiiveillään ja minimiverolaeillaan - esimerkiksi Suomessa aiotaan EU:n vaatimuksesta siirtyä osinkojen kahdenkertaiseen verotukseen, vaikka nimenomaan yhtiöveron hyvitysjärjestelmä eli osinkojen verovapaus on ollut ratkaisevan tärkeää Suomen rahoitusmarkkinoiden kehityksen kannalta. EU edustaa sosialismia. Suomen pitäisi olla EU:n ulkopuolinen itsenäinen markkinatalousmaa, kuten Sveitsi, Liechtenstein, Monaco, Norja, Islanti, USA, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti. "
" Tällä hetkellä se ei ole ajankohtaista, mutta jos Eu:n kehitys menee entistäkin epäliberaalimpaan suuntaan niin kyllä. Jäsenyys ei missään nimessä ole mikään itseisarvo."
"EU on rajatapaus. En haluaisi erota EUsta pelkästään sen takia, että EU sentään turvaa joitain vapauksia omalla olemassaolollann."
"EU:ssahan on kivaa!"
"EU voi olla hyödyllinen kauppaliitto kuten se on ollut. Sen toimintaa ja itsenäistä päätösvaltaa pitäisi vain rajoittaa huomattavasti."
Created by jln Last edit: by jln