Prev

Tavoiteohjelma

Kansainvälisyys ja globalisaatio

Pakolaisia voidaan ottaa enemmän vastaan

Next
Party Approval
Piraattipuolue 0%
 
Total: 83%
 
Approval
Yes ( 25 ): Abstain(with comments): No ( 5 ):
"Monikulttuurisuus on rikkaus ja erilaisuus myös. Pidän siitä, että kotimaani voi tarjota turvapaikan joillekin, joiden kotimaa ei ole yhtä hyvä. "Isänmaallisuus on elävä yhteisvastuun tunne, kansalliskiihko tunkiollaan kiekuva kukko". -En muista kuka. Tervetuloa ulkomaalaiset, sorretut ja vainotut."
" Pakolaistermistä pitäisi päästä eroon ja puhua vain siirtolaisista joiden tuloa ei pidä mitenkään rajoittaa, mutta heille ei myöskään pidä taata sen kummempaa toimeentuloa kuin kansalaispalkka."
"Rajakontrolli on epähumaani. "
"Pakolaisia voidaan aina ottaa vastaan, kun täällä on heille paremmat oltavat kuin heidän kotimaassaan. Riittävä asunto pakolaiselle on teltta tai sähkölämmitteinen kontti talvella. Ensisijaisesti pakolaiseksi lähdetään pelosta menettää oma henki, ei parantaa omaa elintasoa. "
"Kenen tahansa, joka suomeen haluaa muuttaa, pitäisi voida asetetua tänne asumaan."
"Näkyvää valtionrajaa ei ylipäänsä pitäisi olla. "
"Kannatan täydellistä rajojen avaamista pitkällä aikavälillä. Sitä ennen on kuitenkin poistettava järjestelmiä jotka johtavat ongelmiin yhdessä tämän kanssa, esim. sosiaaliturva."
"Maahanmuuttajia tulkoon Suomeen vaikka miljoonia, mutta kenellekään ei pidä antaa pakolaisen statuksella subjektiivista oikeutta saada ilmaista toimeentuloa, asuntoa, terveydenhoitoa ja koulutusta suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Suomeen 90-luvun alussa tulleet kymmenentuhatta somalia olivat asuneet vuosikausia turvallisesti Venäjällä, mutta päättivät huvikseen tulla Suomeen ilmaisen rahan perässä. Tällaista suomalaisten veronmaksajien lypsämistä pitää vähentää, ei lisätä. "
"Mieluummin pyrittävä auttamaan ihmisiä heidän kotimaissaan. "
"Pakolaisuus käsitteenä voidaan poistaa vapaan maahanmuuton seurauksena."
Created by jln Last edit: by jln