Prev

Muut

Tasa-arvo

Jos asevelvollisuus säilytetään, sen tulee koskea molempia sukupuolia

Next
Party Approval
Piraattipuolue 50%
 
Total: 66%
 
Approval
Yes ( 19 ): Abstain(with comments): No ( 10 ):
"Jotkut naiset soveltuvat paremmin ja naiset voivat alkaa vastustaa asevelvollisuutta. Asepalvelukseen ei kuitenkaan tule kutsua enemmän siksi. "
"Tälläinen velvollisuus ylipäätään on väärin. Mutta jos siitä ei eroon päästä, niin pitää sen tasa-arvon nimissä koskea molempia sukupuolia. Vaikkei naisia pakotettaisikaan varsinaiseen sotilaskoulutukseen, niin sitten lottakoulutukseen."
"Tasavertaisuus lain edessä on melko ehdoton juttu. (Aiemmin olin näköjään kiireessä huitaissut tähän väärän vastauksen.) "
"Sukupuolierottelu on yhtä moraalitonta kuin rotuerottelu. "
"Olisi syytä kysyä, tuleeko asevelvollisuutta ylipäänsä säilyttää. Ei tulisi. Jos se säilytetään, en ole oikein varma, pitäisikö se ulottaa myös naisiin. Toisaalta tasa-arvo lain edessä on mielestäni tärkeä arvo, mutta toisaalta naistenkin orjuuttaminen ei millään tavoin paranna miesten asemaa, ellei se sitten johda asevelvollisuuden lakkauttamiseen kokonaan. "
"On pienempi paha varastaa 6 kk aikaa puolelta ikäluokasta kuin koko ikäluokalta. Tasa-arvo ei saa olla tärkeämpää kuin vapaus. "
"Nykyinen järjestelmä on toimiva. "
"En näe syytä PAKOTTAA naisia tähän vain sen takia, että miespulisetkin sen joutuvat käymään."
"Sittenhän tulisi vain tuplasti enemmän pakotettuja yksilöitä. "
"Yhtä vääryyttä ei korvata toisella. "
"ASevelvollisuus ei saisi koskea ketään. Jos kuitenkin on kahdesta pahasta valittava, olisi suotavaa, että vain toinen sukupuoli joutuu käymään armeijan."
Created by jln Last edit: by jln