Prev

Muut

Luonnonsuojelu

Älykkäiden eläinten (delfiinit, valaat) tappaminen pitäisi kieltää

Next
Party Approval
Piraattipuolue 0%
 
Total: 50%
 
Approval
Yes ( 4 ): No ( 4 ):
"Minun on turha yrittää perustella eläinten oikeuksia, mutta voin myöntää kannattavani niitä."
"Kannatan ihmisoikeuksia ja myös eläinoikeuksia, Älykkäitä eläimiä ei tule tapettaman. Ennen syrjittiin mustia, koska olivat niin erinäköisiä. Nyt syrjitään eläimiä ja orjuutetaan niitä, koska ne ovat niin erinäköisiä ja ei osata ajatella, että myös niillä on tunteet ja tietoisuus. Tietysti luonnossa eläimet tappavat toisiaan, mutta ihmisten ei tulisi enää tulla siihen lisäksi."
"Luonnossakin eläimet tappaa toisiaan, esim. hai voinee syödä delfiinin. Ihmisellä ei ole velvollisuutta taata eläimelle turvallisempia olosuhteita kuin mitä luonnossa yleisesti vallitsee. Ihmisellä ei ole velvollisuutta olla syömättä hirveä, koska luonnossa hirvi voi joutua suden suuhun. "Älykkäiden" eläinten (delfiinit, valaat, apinat) erityiskohteluun ei ole mitään rationaalisia perusteita."
" Lain pitää säädellä vain ihmisten välistä toimintaa. Se miten ihmiset kohtelevat eläimiä on jokaisen henkilökohtaiseen moraaliin kuuluva asia. Älyllä ei oo sen kanssa mitään tekemistä ellei sit ole niin älykkäitä eläimiä että ne voisivat osallistua lainsäädäntöön."
Created by jln Last edit: by jln