Questions
# Question Approval
1.6 Muut muutosehdotukset
 
Muutosehdotukset jotka koskevat koko ohjelmaa tai joita ei muuten voida kohdistaa tiettyyn kohtaan.
1.6.1 Ohjelmasta poistetaan kaikki konditionaalit (VSP) Approval -%
1.6.2 Tavoitelista (Jarno Luoma-Nirva) Approval -%
 
Erillisessä dokkarissa lyhyt lista konkreettisista muutostavoitteista mitä puolue ajaa, mieluiten sellaisia joista on suoraan johdettavissa ne lakimuutokset mitä niiden toteuttamiseksi tarvitaan.

Siitä voi kuka tahansa, oli sitten puolueen jäsen, jäsenyyttä harkitseva tai juttua tekevä toimittaja (tai puoleen edustaja, jolta toimittaja kysyy puolueen kantaa asiaan X) tarkistaa nopeasti puolueen wiralliset kannat ilman että niitä tarvii lähteä kaivamaan varsinaisesta ohjelmasta.
Esimerkki
1.6.3 Ponsi: Maa- ja metsätalouspoliittinen ohjelma (Nummelin) Approval -%
 
Piraattipuolueen puoluekokous edellyttää, että tulevaisuusryhmä valmistelee puoluehallitukselle annettavaksi maa- ja metsätalouspoliittisen ohjelman syyskokouksessa 2013 päätettäväksi.

Tulevaisuusryhmän luonnos
1.6.4 Ponsi: Energia- ja teollisuuspoliittinen ohjelma (Nummelin) Approval -%
 
Piraattipuolueen puoluekokous edellyttää, että tulevaisuusryhmä valmistelee puoluehallitukselle annettavaksi energia- ja teollisuuspoliittisen ohjelman syyskokouksessa 2013 päätettäväksi.
1.6.5 Ponsi: Lastensuojelu (Nummelin) Approval -%
 
Piraattipuolueen puoluekokous edellyttää, että tulevaisuusryhmä valmistelee puoluehallitukselle annettavaksi ohjelmanlisäyksen lastensuojelusta syyskokouksessa 2013 päätettäväksi.
1.6.6 Ponsi: Vanhusten hoivapalvelut (Nummelin) Approval -%
 
Piraattipuolueen puoluekokous edellyttää, että tulevaisuusryhmä valmistelee puoluehallitukselle annettavaksi ohjelmanlisäyksen vanhusten hoivapalveluista syyskokouksessa 2013 päätettäväksi.
Created by jln Last edit: