Prev

Yleiset

Käytännön kysymyksiä

Seksipalvelujen oston pitäisi olla jatkossakin laillista

Next
Party Approval
Piraattipuolue 100%
 
Total: 95%
 
Approval
Yes ( 35 ): No ( 2 ):
"Bordellit laillisiksi, huorat pois kaduilta, seksin myynti kadulla kriminalisoitava järjestyshäiriönä - eiväthän hierojat tai parturitkaan kaupittele palveluksiaan kaduilla... "
"Seksipalveluiden kieltäminen kyllä supistaisi tarjontaa mutta ei parantaisi prostituoitujen asemaa. "
"Myös markkinointi, välitys ynnä muut "sivuammatit" pitäisi saada laillisiksi."
"Katso edellinen kohta."
"Ei vapaaehtoinen seksikauppa ketään vahingoita. Voimavarat suunnattava pakottamisen estämiseen. "
"Siitä ei yleensä ole haittaa. "
"Kyllä koska prostituoidut ovat hyvinhyvin harvoin parittajiensa vankeja tai kiristämiä, sikäli kun parittajia edes missään on. Helsingin Sanomien mukaan useimmat parittajat asuvat Venäjällä. No mihin prostituoidut sitten parittajia tarvitsevat? Heh. "
"Kauppaa se on seksikauppakin. Lieveilmiöt taas ovat rikollisia, ja niihin pitäisi puuttua yhtä johdonmukaisesti kuin vaikkapa pankkiryöstöihin. "
"Valtion ja lakien ainoa tehtävä on turvata jokaiselle yksilölle kuuluva henkilökohtainen vapaus. Siksi laeilla tulee rajoittaa ainoastaan sellaista toimintaa, jolla pyritään rajoittamaan muiden yksilöiden vapautta. Jos laeilla rajoitetaan muuta toimintaa, ne kääntyvät omaa tarkoitustaan vastaan. "
"Jos yksilön omiin elämänkatsomuksellisiin valintoihin liittyvää yksilönvapautta halutaan rajoittaa, perustelujen moraalinen taakka pitää kaikissa tapauksissa siirtää sille osapuolelle, joka rajoituksia vaatii. Näin ollen yksilönvapauden puoltaminen on voittava kanta niin kauan kuin mitään järkiperusteita rajoituksille ei ole edes esitetty. En näin ollen alennu edes perustelemaan yllä olevan kaltaisia asioita ennen kuin olen kuullut tarkemmin, millä ihmeen moraalisesti hyväksyttävällä perusteella joku katsoo oikeudekseen sekaantua niihin. "
"Jonninjoutava aihe. "
Created by jln Last edit: by jln