Prev

Muut

EU

EU:n pitäisi kehittyä liittovaltioksi

Next
Party Approval
Piraattipuolue 50%
 
Total: 23%
 
Approval
Yes ( 7 ): Abstain(with comments): No ( 23 ):
"Saataisiin sisäpolitiikkaan vihdoinkin jotain järkeä, kun hallituksen ei pitäisi käyttää aikaa tyhjänpäiväisten asioden hoitamiseen (kuinka hillitä viinaralli Virosta) "
"Perustan vastaukseni sille, että EU:n perustusasiakirjassa nimenomaan vakuutettiin, että EU on ja tulee olemaan itsenäisten valtioiden liitto "
"Voisi sitä yrittää, kunhan ollaan vaan selvillä, että siitä on enemmän hyötyä, kuin haittaa."
"Liittovaltio voi joko lisätä vapautta tai vähentää sitä, riippuen siitä miten poliittinen päätöksentekokoneisto rakennetaan. Oleellinen kysymys on se, minkälaisen poliittisen päätöksentekokoneiston ehdoilla meidän asioistamme päätetään. "
"ks. 2.1"
"Yhteinen valuutta, perustuslaki, puolustus ovat hyviä tavoitteita. Silti monien aisoiden suhteen kannattaa säilyttää jäsenvaltioiden itsemääräämisoikeus. "
"Nykysyteemillä ei missään nimessä. (Vaikka sitähän se jo melkeen onkin.) Jos Eu:n perusteet olisivat toisenlaiset en välttämättä vastustaisi. "
"Vallan keskittäminen haittaa. "
"EU:n tulisi kehittyä vapaan kaupan ja liikkuvuuden liittoutumaksi ja supistaa hallintoa, lakeja ja sääntelyä. "
"En usko mannerten kokoisiin hallintoelimiin. "
"EU:n tulisi olla itsenäisten vapaiden valtioiden välinen liitto, tai sopimus siitä, että ihmiset ja omaisuus saavat vapaasti liikkua maiden välillä. EU ei tarvitse mitään virkamieskoneistoa saati parlamenttia tai perustuslakia. "
"Ei missään nimessä. Sen kehitys pitäisi kääntää taaksepäin, kohti vapaamarkkina-aluetta. "
Created by jln Last edit: by jln