Prev

Puhtaustesti

Libertaari puhtaustesti

Huumelainsäädäntö pitäisi lakkauttaa. Heroiini kuuluu maitokauppaan ilman ikärajoja.

Next
Party Approval
Piraattipuolue 0%
 
Total: 53%
 
Approval
Yes ( 9 ): Abstain(with comments): No ( 8 ):
"Pitää muistaa, että vaaran aiheuttaminen muille ei silti ole hyväksyttävää. Yleinen aseenkanto-oikeus korjaa pahimmat ongelmat."
"Jos joku haluaa myydä heroiinia maitokaupassa, siitä vaan. Se ei sinällään vahingoita yhtään ketään. Jos joku haluaa ostaa ja käyttää sitä, kantakoon itse vastuun mahdollisista vahingoista joita käyttö aiheuttaa."
"Jos sählää, sitten sählää. Se on oma moka. Lasten kohdalla vastuu on vanhemmilla ja, moraalin osalta, kauppiaalla. Julkisyhteisöllä siihen ei kuitenkaan ole mitään sanottavaa."
"Muuten oikein, mutta ikäraja kyllä pitäisi säilyttää. Ainakin niin kauan, kun täysivaltaisuus määräytyy iän perusteella. "
"Päihteiden käytöllä pitää olla ikärajana yleinen täysi-ikäisyysraja."
"Ei nyt sentään. Tämä johtaisi helposti siihen, että saisimme alkoholin ja tupakan tilalle uuden vitsauksen joka rapauttaisi kansakuntamme terveyttä ja sosiaalisia suhteita. Vaikka olenkin (sos.)liberaali täytyy minun myöntää, että en usko joka ikisen täysi-ikäisen olevan niin älykäs, että ymmärtäisi pysyä erossa huumeista, ja tietävän mihin niiden käyttö tulee todennäköisesti johtamaan. Johan tästä on nähty esimerkkinä alkoholistit ja tupakoijat jotka kovasti haluavat lopettaa, kuitenkaan pystymättä."
" Kovien huumeiden osalta riskit sivullisille ovat jo niin isot että ne voisi mun mielestä pitää kiellettyinä. Tietysti periaatteessa voisi tulla kyseeseen jonkunlaiset eristetyt alueet joissa oleskelu olisi omalla vastuulla mutta en sit tiedä toimisiko käytänössä."
Created by jln Last edit: by jln